Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Kokos, cukr a 4 bílky dobře promícháme a tuto směs za stálého míchání nahřejeme ve vodní lázni. Pak necháme
Salko smícháme s kokosem a mícháme dokud nevznikne tuhá hmota. Tvoříme z ní malé kopečky a přesuneme
Kokos, cukr a 4 bílky dobře promícháme a tuto směs za stálého míchání nahřejeme ve vodní lázni. Pak necháme
Ořechy nasekáme v mixéru najemno. Kokosový tuk rozehřejeme. V misce smícháme ořechy, sirup a kokosový
Kokosky necháme vychladnout a pak je odtrhneme od papíru do papírového kornoutku, odstřihneme malý růžek a kokosky
Kokos, cukr a 4 bílky dobře promícháme a tuto směs za stálého míchání nahřejeme ve vodní lázni. Pak necháme
Všechny suroviny smícháme a zpracujeme do tužšího těsta. Strojkem vytlačíme nudličky, pečeme na pečícím
Troubu vyhřejeme na 130 - 140 °C a kokosky v ní při Hotové kokosky by měly být zlatavé a křupavé.
Troubu rozehřejeme na 130 °C a kokosky do ní dáme péct Hotové kokosky necháme vychladnout na plechu, potom
Sypké suroviny smícháme v míse. Poté přidáme olej a salko. Z hmoty děláme kuličky, které dáme na plech