Prémiový obsah
★★★
3.1K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Z ingrediencí na první těsto si vypracujeme hladké těsto, které si rozválíme na plát a vykrojíme kolečka
Do hrnku si dáme trochu mléka, lžíci cukru a droždí, necháme vzejít kvásek. Do mísy dáme mouku, mléko
Mléko ohřejeme, přidáme máslo, sůl, cukr, dokud se vše nerozpustí. Poté pomalu přidáváme mouku, dokud
Listové těsto rozvalíme na obdélník tak, aby šlo zabalit do rolády. Těsto potřeme kečupem, posypeme kořením
V míse smícháme koření, solamyl, olej a hořčici. V takto připraveném těstíčku obalíme nakrájenou cibuli
Těsto: V Hrnku s vlažným mlékem rozmícháme droždí a přidáme lžíci cukru a mouky. Připravíme kvásek, který
jablka nakrájíme na centimetrové plátky, tedy vlastně kroužky Do takto připraveného těstíčka namáčíme jablečné kroužky