Prémiový obsah
★★★
1.4K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Citrón důkladně omyjeme a nakrájíme na plátky, které rozpůlíme. Společně s cukrem, skořicí, hřebíčky
Na kousky alobalu nasypeme koření a přidáme kapku pleje. Poté v každém koření obalíme jiný hermelín a
Do hrnce nalijeme vodu, přidáme skořici, nové koření, hřebíček, pomerančovou kůru a cukr. Přivedeme k
Mrkev očistíme a nastrouháme. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. Nachystáme si zavařovací sklenici
V jedné míse smícháme suché suroviny a v druhé mokré. Do mísy se suchými surovinami vlijeme rozmíchané
Citrón důkladně omyjeme a nakrájíme na plátky, které rozpůlíme. Společně s cukrem, skořicí, hřebíčky
Smíchejte cukry, margarín, mouku, vejce, sůl a promíchejte. Rukama vypracujte hladké těsto. Na pracovní
Z hladké mouky, cukru moučka, 150 g kokosu, vejce a másla nebo margarínu vypracujeme těsto, které necháme
Těsto vyválíme na plát silný asi 2 mm, vykrajujeme kolečka Pečená kolečka přendáme na tác a po vychladnutí je
Těsto: 275 g máslo (měkké) 125 g cukr (prosátý moučkový) 0,5 1žička skořice 4 1žíce mléko 300 g mouka