Prémiový obsah
★★★
798 čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
kolečka. Kolečka rozložíme na plech vyložený pečícím papírem
sáčku a na plech vyložený pečícím papírem stříkáme kolečka Necháme dokladně vychladnout a poté namáčíme v čokoládě
vyválíme plát (asi 0,5 cm) a skleničkou vykrajujeme kolečka Uprostřed koleček si uděláme důlek a naplníme ořechovou
Tuk rozdrobíme s moukou, přidáme droždí rozmíchané s cukrem a vlažným mlékem, vejce, sůl a vypracujeme
Z bílků s špetky soli ušleháme tuhý sníh. V druhé míse vyšleháme žloutky s krupicovým cukrem, moukou,
Mleté vlašské ořechy zpracujeme se strouhanou čokoládou Pak krájíme na centimetr silná kolečka, která pečeme
Všechny uvedené suroviny na těsto smícháme v míse a vypracujeme hladké nelepivé těsto. Z připraveného
Zpracujeme si těsto, které rozválíme na válku. Uděláme si pásky, ze kterých nakrájíme tyčinky, polijeme
Obě čokolády rozlámeme na kousky. Nakonec přidáme čokoládu a promícháme.