Prémiový obsah
★★★
1.7K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
V troubě opražíme lískové oříšky. Hummus podáváme v misce posypaný opraženými oříšky
Každé cukroví ozdobíme oříškem a poté upečeme dozlatova
se solí a pepřem, na dalším smícháme strouhanku a oříšky
oříšky a střídavě se sněhem zapracujeme do žloutkového Sekané lískové oříšky opražíme a povrch a okraje dortu
Misku odstavíme a přidáme žloutky, cukr, mleté oříšky
Těsto nalijeme do vymazané formy, posypeme nasekanými oříšky
Lískové oříšky si namočíme do studené vody. Vypracujeme těsto a přidáme okapané oříšky.
nakrájený smetanový sýr, nastrouhanou nivu, rozemleté oříšky
Lískové oříšky bez slupky posekáme v mixéru nahrubo oříšky, malinami a jahodami.