Prémiový obsah
★★★
1.1K čtenářů
Redakce Recepty.eu
Pokud vytáhnete máslo z ledničky a ještě tvrdé ho potřebujete namazat, použijte škrabku na brambory na nakrájení tenkých plátků, které půjdou namazat bez problémů.
Vypracujeme těsto, ze kterého vytvoříme malé bochánky Doprostřed každého bochánku dáme jednu mandli.
Z těsta uděláme malé bochánky a dáme je na plech vyložený cukr smícháme se skořicovým a obalíme v něm teplé bochánky
Z těsta vytvoříme malé bochánky, položíme je na plech Žloutek rozkvedláme s trochou vody a bochánky potřeme
V hrnečku si připravíme kvásek z droždí, trochu cukru, mouky a vlažného mléka. Do mísy prosejeme mouku
Mouku promícháme s práškem do pečiva a špetkou soli, přidáme mléko a rozšlehané vejce. Nakonec vmícháme