Prémiový obsah
★★★
909 čtenářů
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Vypracujeme těsto, ze kterého vytvoříme malé bochánky Doprostřed každého bochánku dáme jednu mandli.
Mouku promícháme s práškem do pečiva a špetkou soli, přidáme mléko a rozšlehané vejce. Nakonec vmícháme
Z těsta uděláme malé bochánky a dáme je na plech vyložený cukr smícháme se skořicovým a obalíme v něm teplé bochánky
Z těsta vytvoříme malé bochánky, položíme je na plech Žloutek rozkvedláme s trochou vody a bochánky potřeme
Bochánky vyjmeme z voskového obalu, každý nařízneme Dovnitř každého bochánku můžeme vsunout ještě malý
V hrnečku si připravíme kvásek z droždí, trochu cukru, mouky a vlažného mléka. Do mísy prosejeme mouku