Z této dávky je cca 2,5 plechu bochánků.
Proléváme-li čas od času kuchyňské odtoky slanou vodou, neusazuje se na nich mastnota.
Horké bochánky pocukrujeme moučkovým cukrem a necháme
Bochánky vyjmeme z voskového obalu, každý nařízneme Dovnitř každého bochánku můžeme vsunout ještě malý
Kuřecí maso naklepeme, osolíme a opepříme. Poklademe plátkem šunky a rozdrobeným sýrem. Plátek masa zabalíme
Z těsta uděláme malé bochánky a dáme je na plech vyložený cukr smícháme se skořicovým a obalíme v něm teplé bochánky
Z těsta vytvoříme malé bochánky, položíme je na plech Žloutek rozkvedláme s trochou vody a bochánky potřeme
Vypracujeme těsto, ze kterého vytvoříme malé bochánky Doprostřed každého bochánku dáme jednu mandli.
V hrnečku si připravíme kvásek z droždí, trochu cukru, mouky a vlažného mléka. Do mísy prosejeme mouku