Prémiový obsah
★★★
1.1K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Ze surovin vypracujeme těsto, které necháme 2 hodiny v lednici odpočinout. Vyválíme a vykrajujeme zvonečky
Ingredience na těsto vypracujeme do hladkého, nelepivého válečku. Zabalíme do fólie a dáme do lednice
Do misky dáme tvaroh, přidáme lžičku sody bikarbony a dobře vymícháme. V plecháčku si rozehřejeme lžičku
Mandle oloupeme necháme oschnout a umeleme, popřípadě rozmixujeme a smícháme s 750 ml vody. Necháme vyluhovat
Vyšleháme bílky a přidáme cukr, dřeň z vanilkového lusku a přidáme mouku a mandle. Nalijeme do vymazané
Sypké suroviny smícháme v míse a přidáme rum. Vypracujeme těsto a vyválíme na plát. Vykrájíme hříbečky
Smícháme obě mouky s kypřícím práškem. přidáme sůl, koření, máslo a vejce. Vypracujeme těsto a vyválíme
V misce smícháme cukr a žloutky, pak do směsi přidáme nastrouhané mandle, piškoty, citronovou kůru a
Na vále smícháme mouku, kypřící prášek, cukr, aroma, sůl, vejce a máslo. Marcipán nastrouháme, přidáme
Rozmícháme si cukr a žloutky, přidáme mandle, piškoty, citronovou kůru a trošku rumu. Z těsta děláme
Na válek si dáme všechny suroviny (kromě mléka a mandlí) a uhněteme krásně hladké těsto, dáme do vymazané
Z ingrediencí vypracujeme těsto, které necháme 20 minut odpočnout v lednici. Piškoty slepíme krémem a