Prémiový obsah
★★★
998 čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Ze surovin vypracujeme těsto, které necháme 2 hodiny v lednici odpočinout. Vyválíme a vykrajujeme zvonečky
Ingredience na těsto vypracujeme do hladkého, nelepivého válečku. Zabalíme do fólie a dáme do lednice
Do misky dáme tvaroh, přidáme lžičku sody bikarbony a dobře vymícháme. V plecháčku si rozehřejeme lžičku
Z kvasnic, trochy cukru a vlažného mléka necháme vzejít kvásek. Do mísy prosejeme mouku, přidáme sůl
Mouku prosejeme s kypřicím práškem a cukrem, přidáme mandle, změklé máslo, vejce rozmíchané samarettem
Smíchejte sušenky s rumem, amarettem a cukrem a důkladně vychlaďte přes noc v lednici. Poté tvořte malé
Troubu předehřejeme na 180 stupňů a plechy vyložíme pečícím papírem. Všechny suroviny dáme do mísy a
Játra omyjeme, očistíme a nakrájíme na kousky. Šalotky očistíme a nakrájíme nadrobno. Na sádle osmahneme
Nejprve si pomocí rádla rozkrojíme těsto na obdélníky. Poté je naplníme směsí s máslo, piškotů a nastrouhaného
Oloupané mandle posypeme vanilkovým cukrem a opražíme nasucho do zlatavé barvy. Bílou čokoládu rozpustíme