Špínu od hlíny, rostlin, popele nebo inkousu z rukou dokonale odstraníme rozmačkáním nedozrálého rajského jablka.
pomoučeném válu na 5 mm silnou placku a vykrajujeme stromečky Vykrojené stromečky pokládáme na plech vyložený pečícím
Na plech vyložený pečícím papírem děláme stromečky Když na stromeček sáhneme, nesmí se lepit na prst a
Všechny přísady dobře prohněteme, vypracujeme vláčné těsto a dáme na 2 dny odležet na chladnější místo
Napichujeme na špejle a poté vytvoříme stromeček.
Tak, aby po nalepení na sebe vypadali jako stromeček polevou od největší po nejmenší a tím krásně vytvoříme stromeček
pokládáme na plech vyložený pečícím papírem do tvaru stromečku Po uplynutí doby pečení stromeček posypeme nastrouhanou
Z tvrdého sýru vykrájíme vykrajovátkem stromečky a
Ostrým nožem nebo radýlkem vyřízneme obrys stromečku Celý stromeček pak potřeme rozšlehaným vajíčkem.
Ze dvou plátu listového těsta vykrojíme stromeček. Potřeme špenátovou směsí a poté přiložíme druhý plát (stromeček
Rozválíme na plát a vykrájíme stromečky, které pečeme Hotové stromečky posypeme moučkovým a vanilkovým cukrem