Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Na plech vyložený pečícím papírem děláme stromečky Když na stromeček sáhneme, nesmí se lepit na prst a
pomoučeném válu na 5 mm silnou placku a vykrajujeme stromečky Vykrojené stromečky pokládáme na plech vyložený pečícím
Všechny přísady dobře prohněteme, vypracujeme vláčné těsto a dáme na 2 dny odležet na chladnější místo
na pečení, těsto vyválíme na cca 8 mm, vypichujeme stromečky ušleháme z bílku pevný sníh do kterého přidáme cukr, stromečky
Napichujeme na špejle a poté vytvoříme stromeček.
Tak, aby po nalepení na sebe vypadali jako stromeček polevou od největší po nejmenší a tím krásně vytvoříme stromeček
Z mouky, másla, moučkového cukru a vaječného žloutku si vytvořte hladké těsto. Zabalte to do fólie a
Do mísy prosejte mouku, po okrajích osolte, doprostřed vsypte sušené droždí, cukr, vanilkový cukr, přilijte