Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
Na plech vyložený pečícím papírem děláme stromečky Když na stromeček sáhneme, nesmí se lepit na prst a
pomoučeném válu na 5 mm silnou placku a vykrajujeme stromečky Vykrojené stromečky pokládáme na plech vyložený pečícím
Všechny přísady dobře prohněteme, vypracujeme vláčné těsto a dáme na 2 dny odležet na chladnější místo
na pečení, těsto vyválíme na cca 8 mm, vypichujeme stromečky ušleháme z bílku pevný sníh do kterého přidáme cukr, stromečky
Tak, aby po nalepení na sebe vypadali jako stromeček polevou od největší po nejmenší a tím krásně vytvoříme stromeček
Napichujeme na špejle a poté vytvoříme stromeček.
Ze 2 bílků ušleháme tuhý sníh, promícháme zvolna se 120 g cukru a trochou vanilky. Pak lžičkou klademe
Z mouky, másla, moučkového cukru a vaječného žloutku si vytvořte hladké těsto. Zabalte to do fólie a