Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Vyloupané mandle umeleme na jemný prášek, dáme do plátěného pytlíku, přilijeme šálek vody a dobře vymačkáme
300 g nastrouhaných mandlí a 300 g cukru promícháme na vále, přidáme šťávu z 1 citrónu, 2 bílky a důkladně
Vše společně utřeme, zapracujeme mouku a zaděláme vláčné těsto, které rozválíme na plát o tloušťce půl
Z bílků ušleháme tuhý sníh, do kterého po dávkách všleháváme cukr a vmícháme mandle a esenci. Těsto vložíme
Mouku, cukr, tuk a žloutky smícháme dohromady a vypracujeme hladké těsto, které dáme do ledničky odležet
Mouku, 80 g cukru, prášek do pečiva, vanilkový cukr, 125 g másla, vejce a trochu soli zpracujeme na vále
Mandle spaříme horkou vodou, oloupeme je a na jemno nasekanáme. Vejce utřeme s cukrem do pěny - ručně
lázni a do každé čokolády vmícháme polovinu opečených mandlových Pomocí lžíce tvoříme z mandlové hmoty hrudky, které
Nejdříve si oddělte vejce, žloutek od bílku. Bílek dejte stranou a žloutek dejte do velké mísy, ke kterému
Smícháme v hlubokém míse sypké ingredience a poté přidáme vejce a máslo. Vypracujeme hladké těsto bez