Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Z kvasnic, trochy cukru a vlažného mléka necháme vzejít kvásek. Do mísy prosejeme mouku, přidáme sůl
Banány a avokádo nakrájíme na menší kousky. Spolu s ostatními surovinami vložíme do smoothie mixéru.
Nejprve si vyšleháme vejce s cukrem do pěny. Do mísy přidáme mouku, mandle, prášek do pečiva, olej a
Mouku prosejeme s kypřicím práškem a cukrem, přidáme mandle, změklé máslo, vejce rozmíchané samarettem
Smíchejte sušenky s rumem, amarettem a cukrem a důkladně vychlaďte přes noc v lednici. Poté tvořte malé
Uděláme kvásek,necháme zkynout, mezi tím si rozpustíme tuk a připravíme ostatní suroviny. Když kvásek
Nejdříve si oddělte vejce, žloutek od bílku. Bílek dejte stranou a žloutek dejte do velké mísy, ke kterému
Smícháme v hlubokém míse sypké ingredience a poté přidáme vejce a máslo. Vypracujeme hladké těsto bez
nalámanou mléčnou čokoládu a máslo a směs nalijeme na mandlový
Oloupané mandle posypeme vanilkovým cukrem a opražíme nasucho do zlatavé barvy. Bílou čokoládu rozpustíme