Prémiový obsah
★★★
1.2K čtenářů
Smícháme si namleté mandle s cukrem, bílkem a likérem, aby vzniklo tužší těsto.
50 m
janapozarova
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Polovina těsta zůstane světlá druhou polovinu obarvíme kakaem. Děláme bílé nožičky a tmavé hlavičky,
Vykrájíme hříbečky a upečeme dozlatova. Pokud namočíme hříbečky celé můžeme nožičku posypat
Z tuku, cukru, mouky a ořechů si vypracujeme těsto. Vykrájíme kolečka, spojíme krémem a polijeme bílkovou
Vypracujeme těsto, polovinu obarvíme kakaem na hnědo. Uděláme bílé nožičky a tmavé kloboučky, slepíme
Těsto vyválíme na silný plát , vykrajujeme hříbečky Upečené hříbečky slepujeme krémem a hlavičky namáčíme
Z druhé poloviny tvarujeme noky, podobající se hříbečkům
Vykrajujeme hříbečky, které pečeme v troubě při 170 Hříbečky slepujeme marmeládou a zdobíme polevou a cukrářskými
Vejce rozdělíme zvlášť na žloutky a zvlášť na bílky. Měkké máslo a marcipán utřeme do pěny. Po jednom
Máslo vyšlehejte s cukrem, vmíchejte vejce jedno po druhém. Poté krátce promíchejte tvaroh a mléko. Poté
Rozpustíme čokoláda ve vodní lázni. Smícháme šlehačku s máslem a svaříme. Přidáme likér. Z marcipánu