Prémiový obsah
★★★
1.4K čtenářů
50 m
janapozarova
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Polovina těsta zůstane světlá druhou polovinu obarvíme kakaem. Děláme bílé nožičky a tmavé hlavičky,
Vykrájíme hříbečky a upečeme dozlatova. Pokud namočíme hříbečky celé můžeme nožičku posypat
Z tuku, cukru, mouky a ořechů si vypracujeme těsto. Vykrájíme kolečka, spojíme krémem a polijeme bílkovou
Vypracujeme těsto, polovinu obarvíme kakaem na hnědo. Uděláme bílé nožičky a tmavé kloboučky, slepíme
Vykrajujeme hříbečky, které pečeme v troubě při 170 Hříbečky slepujeme marmeládou a zdobíme polevou a cukrářskými
Těsto vyválíme na silný plát , vykrajujeme hříbečky Upečené hříbečky slepujeme krémem a hlavičky namáčíme
Nasekané lískové ořechy na sucho opražíme na pánvi, posypeme krupicovým cukrem a necháme, dokud nezkaramelizuje
Marcipánovou hmotu vyválíme také na tenko a vykrajujeme lehce potřeme marmeládou a vždy mezi 2 dáme jeden marcipánový
Mandle spaříme v horké vodě, oloupeme slupku a najemno je nastrouháme. Moučkový cukr prosijeme přes síto
Nakrájíme marcipán na kousky a rozmělníme ho společně s krupicovým cukrem. Pak smícháme v míse mouku,
Marcipánovou hmotu nakrájíme na kostičky, přidáme bílky Pak tímto marcipánovým těstem naplníme cukrářský sáček