Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Přidáme vejce, med a vytvoříme hladké těsto. Po upečení necháme perníčky vychladnout a uložíme je
V horkém mléce rozpustíme med, máslo a nakonec zašleháme cukrovou polevou nebo je můžeme potřít citrónovou či rumovou
Po upečení necháme perníčky na plechu vychladnout a Polevu naplníme do zdobícího sáčku a perníčky ozdobíme
Hnědý cukr, med a vodu dáme do hrnce, společně rozvaříme Perníčky položíme na plech vyložený pečicím papírem
Perníčky přesuneme na plech s pečicím papírem a pečeme
Z mouky, másla, mléka, cukru, žloutku, medu, koření Hotové perníčky necháme vychladnout a poté zdobíme
Mouku prosejme do mísy a smícháme s kypřícím práškem do pečiva. Poté přidáme zbytek surovin a vypracujeme