Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Vykrajujeme medvídky, vložíme jim na bříško mandli nebo oříšek a tlapky jemně ohneme, aby mandličku přidržely
Rozmačkaný banán smícháme s kefírem, máslem, medem a vejcem. Promícháme a poté přidáme mouku se sodou
Cukr změkle máslo a žloutky ušleháme do pěny. Z droždí,lžičky cukru a šálku vlažného mléka necháme vzejít
Příprava těsta: Máslo vyšleháme s cukry do pěny. Postupně po jednom zašleháme vejce a citronovou kůru
Z mouky, změklého másla a obou cukrů vypracujeme hladké těsto, které necháme minimálně půl hodiny odležet
Vršky máčíme v čokoládové polevě a zdobíme půlkou mandličky
Na válu smícháme mouku, cukr, žloutky, nastrouhanou kůru a šťávu z citronu. Z vypracovaného těsta tvarujeme
medovou zálivkou a posypeme nasekanými opraženými mandličkami
kuličky bílého hroznového vína a tři zelené Pedro medvídky hrozny a třikrát s červenými hrozny a červenými Pedro medvídky
Pomazánkové máslo vyšleháme s cukrem a vejci. Mouku smícháme s kypřícím práškem a pudinový práškem a