Prémiový obsah
★★★
2.4K čtenářů
20 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Pak z této hmoty vytvoříme kuličky, které obalíme ve Kokosovo-kakaové kuličky skladujeme v chladu.
Druhý den tvoříme z těsta malé kuličky, které obalujeme Hotové kuličky uložíme do krabičky a skladujeme na
suroviny uhněteme do hladké hmoty a z té tvoříme kuličky Poté kuličky napíchneme na špejle a nejprve je namočíme
Mleté maso smícháme s rozšlehaným vejcem. Osolíme, posypeme drceným kmínem, opepříme a pridáme trochu
Potom z ní rukama tvoříme kuličky, které obalíme v Kuličky dáme do papírových košíčků a vychladíme v lednici