Prémiový obsah
★★★
7.3K čtenářů
Tohle je takřka starobylý recept z repertoáru slovutného českého kuchaře minulého století Viléma Vrabce. Jemné, decentní, jednoduché, české. (A jestli jste přece jenom pekli perníčky, skvěle teď zužitkujete ty zbylé nebo nepovedené).
20 m
Redakce Recepty.eu
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
suroviny uhněteme do hladké hmoty a z té tvoříme kuličky Poté kuličky napíchneme na špejle a nejprve je namočíme
Mleté maso smícháme s rozšlehaným vejcem. Osolíme, posypeme drceným kmínem, opepříme a pridáme trochu
Potom z ní rukama tvoříme kuličky, které obalíme v Kuličky dáme do papírových košíčků a vychladíme v lednici
Část můžete i nastrouhat, kuličky potom budou lépe Hmotu propracujte a rukama tvořte kuličky.
Druhý den tvoříme z těsta malé kuličky, které obalujeme Hotové kuličky uložíme do krabičky a skladujeme na
Z té poté tvořímu kuličky a obalujeme je v kokosu.
Poté z těsta vytvarujeme kuličky a namáčíme je v čokoládách
Směs necháme ztuhnout a poté z ní tvarujeme kuličky Obalené kuličky dáme do papírových košíčků a uložíme