1.7K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Na vál dáme mouku, mleté ořechy, cukr a trochu jemně Teplé cukrujeme moučkovým cukrem.
Ve hmoždíři smícháme cukr, růžové lístky a růžovou Cukr skladujeme v uzavíratelné nádobě.
Bílky ušleháme se solí a postupně přidáváme cukr a Zahříváme za stálého míchání, cukr začne pobublávat
Přidáme žloutky, moučkový cukr a pomleté vlašské ořechy Ještě teplé rohlíčky obalujeme v moučkovém cukru.
Pokud navíc do cukru nasypeme i trochu vanilkového, bude mletý cukr výrazně a příjemně vonět.
Umyté jahody naskládáme do sklenic, přisypeme cukr Uvedené množství citrónové šťávy a cukru je pro jednu
V míse utřeme rozpuštěné máslo s cukrem, do vychladlého Nakonec obalíme v cukru, necháme zchladnout a podáváme
Čokoládu si rozpustíme ve vodní lázni, přidáme ořechy, kávu, brandy. Pokud se nám směs zdá příliš suchá