1.7K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Na vál dáme mouku, mleté ořechy, cukr a trochu jemně Teplé cukrujeme moučkovým cukrem.
Bílky ušleháme se solí a postupně přidáváme cukr a Zahříváme za stálého míchání, cukr začne pobublávat
Ve hmoždíři smícháme cukr, růžové lístky a růžovou Cukr skladujeme v uzavíratelné nádobě.
Přidáme žloutky, moučkový cukr a pomleté vlašské ořechy Ještě teplé rohlíčky obalujeme v moučkovém cukru.
Do vroucí vody přidejte cukr. Za stálého míchání vařte, dokud se cukr nerozpustí.
Citrony omyjeme horkou vodou. Kůru důkladně okartáčujeme a dobře osušíme. Z 5 citronů tence oloupeme