1.7K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
Na vál dáme mouku, mleté ořechy, cukr a trochu jemně Teplé cukrujeme moučkovým cukrem.
Bílky ušleháme se solí a postupně přidáváme cukr a Zahříváme za stálého míchání, cukr začne pobublávat
Ve hmoždíři smícháme cukr, růžové lístky a růžovou Cukr skladujeme v uzavíratelné nádobě.
Přidáme žloutky, moučkový cukr a pomleté vlašské ořechy Ještě teplé rohlíčky obalujeme v moučkovém cukru.
Do teplého (ne horkého) mléka rozdrobte droždí a cukr Poté obalíme v rozpuštěném másle a krystalovém cukru