1.7K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Skvrny od kávy vyčistíme tak, že látku namočíme do studeného mléka a potom vypereme.
Čerstvé skvrny nejlépe odstraníme octovou vodou a můžeme je také posypat solí a třít vlhkým hadříkem.
Na vál dáme mouku, mleté ořechy, cukr a trochu jemně Teplé cukrujeme moučkovým cukrem.
Bílky ušleháme se solí a postupně přidáváme cukr a Zahříváme za stálého míchání, cukr začne pobublávat
Ve hmoždíři smícháme cukr, růžové lístky a růžovou Cukr skladujeme v uzavíratelné nádobě.
Přidáme žloutky, moučkový cukr a pomleté vlašské ořechy Ještě teplé rohlíčky obalujeme v moučkovém cukru.
Do teplého (ne horkého) mléka rozdrobte droždí a cukr Poté obalíme v rozpuštěném másle a krystalovém cukru