1.6K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Na vál dáme mouku, mleté ořechy, cukr a trochu jemně Teplé cukrujeme moučkovým cukrem.
Bílky ušleháme se solí a postupně přidáváme cukr a Zahříváme za stálého míchání, cukr začne pobublávat
Ve hmoždíři smícháme cukr, růžové lístky a růžovou Cukr skladujeme v uzavíratelné nádobě.
Do teplého (ne horkého) mléka rozdrobte droždí a cukr Poté obalíme v rozpuštěném másle a krystalovém cukru
Vlažné mléko nalijeme do mísy přidáme lžíci cukru lžíci , žloutky, vanilkový cukr, citrónovou šťávu, rum a
Citrony omyjeme horkou vodou. Kůru důkladně okartáčujeme a dobře osušíme. Z 5 citronů tence oloupeme
Do vroucí vody přidejte cukr. Za stálého míchání vařte, dokud se cukr nerozpustí.
mísy si dáme mouku, tvaroh, vejce, mléko, moučkový cukr Když nám koblížky v oleji zhnědnou, vhodíme je do cukru