Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Lískové oříšky nameleme najemno. částech přidáme cukr a opatrně vmícháme nastrouhané oříšky
Rozehřejeme pánev, nasypeme na ni oříšky, lehce opečeme Slupky odstraníme a polovinu oříšků umeleme.
Pusinky pečte 15 minut (bez otevření trouby!!!) , pak troubu vypněte a pusinky v ní nechte přes noc
Bílky vyšleháme s polovinou krupicového cukru v horké lázni. Přidáme zbytek krupicového cukru, citronovou
Na pusinky: Bílek vyšleháme s krupicovým cukrem ve Cukrářským sáčkem tvarujeme pusinky na papír a pečeme
Směs vyndáme a zamícháme do ní mleté oříšky. Pusinky jsou křehké a nepotřebují odležet.
Bílky ušleháme v tuhý sníh a poté přidáme cukr a ořechy. Jemně promícháme, aby nám sníh nespadl a poté
Smícháme vejce, šťávu, olej a vanilku a v další míse si spojíme sypké suroviny, které postupně přidáváme
Máslo s cukry vyšlehejte do pěny, vmíchejte vejce jedno po druhém. Přidejte citronovou kůru a mouku.