1.4K čtenářů
1 h
nikolka
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Po vychladnutí slepujeme náplní. NÁPLŃ: Máslo nebo rostlinný tuk utřeme s cukrem, vejcem
Lískové oříšky nameleme najemno. částech přidáme cukr a opatrně vmícháme nastrouhané oříšky
Rozehřejeme pánev, nasypeme na ni oříšky, lehce opečeme Slupky odstraníme a polovinu oříšků umeleme.
Hotové pusinky by měly jít dobře odlepit od plechu Potom touto směsí slepujeme pusinky po dvou k sobě
Směs vyndáme a zamícháme do ní mleté oříšky. Pusinky jsou křehké a nepotřebují odležet.
cukrářského sáčku a na papírem vyložený plech stříkáme malé pusinky Můžeme ozdobit čokoládovou polevou.
V kastrolku rozpustíme smetanu s čokoládou a medem. Poté do čokolády vmícháme nadrcené sušenky a nasekané
Vše smícháme robotem a vyšleháme do hladkého krému. Čokoládu rozpustíme, necháme ochladnout a přidáme
Pokud by byla náplň řídká přidáme více mletých piškotů naplníme, necháme ztuhnout a ozdobíme čokoládou a celám oříškem
Příprava náplně: V druhé míse smícháme povolené máslo těsta vtlačujeme do formiček,ne které dáme lžičku náplně