1.8K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
citronovou kůru a šťávu a Pikao a promícháme, tvoříme kuličky
Pro přípravu rumových kuliček je nutné nejprve smíchat Do mísy vložte ovesné vločky, máslo, med, rum, kakaový
Ovesné vločky pomeleme a pak je s rozdrobenými piškoty Vše důkladně promícháme a vytvarujeme kuličky, které
zbytek surovin, rozmixujeme na hladkou pastu a tvoříme kuličky
Roštěnku důkladně osolíme a opepříme a na oleji ji ze všech stran opečeme. Poté maso dáme na pekáček,
Oprané brusinky s cukrem za stálého míchání povaříme topince polité brusinkovou štávou, případně přizdobíme brusinkami
Maso omyjeme, osušíme, pršpekujeme klínky pšku a důkladně osolíme. V hrnci rozpustíme máslo, přidáme
Šejkr naplníme ledem a ostatními surovinami, vše důkladně protřeseme. Nalijeme do koktejlové sklenice
Přebrané a omyté brusinky dáme na chvíli do trouby, Není vaříme brusinky s polovinou cukru 10 minut a pak