194 čtenářů
1 h
tetalenka
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
hřebíčkem (lze použít i prodávanou směs koření na perníčky Perníčky dáme na plech vyložený pečícím papírem, potřeme
V hrnci za stálého míchání rozpustíme máslo s medem a cukrem. Odstavíme z ohně a necháme vychladnout.
Perníčky přendáme na vymazaný plech, potřeme rozšlehaným Tyto perníčky můžeme podávat ihned bez předchozího
Perníčky upečeme na pečícím papírem vyloženém plechu Hotové perníčky necháme odležet cca 14 dní.
Mouku, cukr, koření, strouhané mandle a strouhanou citronovou kůru smícháme. Přidáme směs rozehřátého