Prémiový obsah
★★★
1.1K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Podle návodu na obalu uvaříme pudink oslazený vanilkovým cukrem. Poté přidáme lučinu a vyšleháme. Ovoce
Prosátou mouku s moučkovým cukrem osolíme, přisypeme sušené droždí a dobře promícháme. Pak přidáme žloutky
Vejce ušleháme s cukry, pomalu prosejeme mouku, kakao a kypřící prášek. Nakonec vmícháme ořechy, vodu
V šejkru s ledem protřepeme předepsané ingredience. Přes sítko přecedíme do tumbleru a ozdobíme plátkem
Ze surovin na perníčky vypracujte těstoa nechte přes Perníčky pečte při 170°C asi 13 minut.
Cukr, med a smetol rozehřejeme až k varu a necháme vychladnout. Do mouky přidáme koření a kakao. Ve vodě
Celé vejce rozšleháme s rozehřátým medem, cukrem a rozpuštěnou Herou. Pak přidáme mouku se sodou a perníkové
V mléce rozmícháme vejce a poté přidáme mouku a připravíme tekuté těsto. Můžeme přidat mléko pokud bude
Vykrojené perníčky pokládáme na plech vyložený pečícím Po upečení necháme perníčky vychladnout a uložíme je
Jizerku, cukr, perníkové koření a prášek do pečiva nasypeme na vál. Uděláme důlek, rozklepneme vejce,
Máte-li rádi lesklé perníčky nebo je hodláte zdobit Perníčky nechte vychladnout.