Prémiový obsah
★★★
1.1K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Podle návodu na obalu uvaříme pudink oslazený vanilkovým cukrem. Poté přidáme lučinu a vyšleháme. Ovoce
V šejkru s ledem protřepeme předepsané ingredience. Přes sítko přecedíme do tumbleru a ozdobíme plátkem
Vejce ušleháme s cukry, pomalu prosejeme mouku, kakao a kypřící prášek. Nakonec vmícháme ořechy, vodu
Prosátou mouku s moučkovým cukrem osolíme, přisypeme sušené droždí a dobře promícháme. Pak přidáme žloutky
Cukr, med a smetol rozehřejeme až k varu a necháme vychladnout. Do mouky přidáme koření a kakao. Ve vodě
Celé vejce rozšleháme s rozehřátým medem, cukrem a rozpuštěnou Herou. Pak přidáme mouku se sodou a perníkové
Ze surovin na perníčky vypracujte těstoa nechte přes Perníčky pečte při 170°C asi 13 minut.
V mléce rozmícháme vejce a poté přidáme mouku a připravíme tekuté těsto. Můžeme přidat mléko pokud bude
Před pečením potřeme perníčky rozšlehaným vajíčkem. Perníčky pečeme při 190 °C.
V hrnci za stálého míchání rozpustíme máslo s medem a cukrem. Odstavíme z ohně a necháme vychladnout.
Perníčky přendáme na vymazaný plech, potřeme rozšlehaným Tyto perníčky můžeme podávat ihned bez předchozího