514 čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Ihned po upečení pracny vyklopíme a ještě teplé je obalujeme v moučkovém cukru s vanilkou.
Vyklopíme ho na utěrku s nastrouhaným kokosem a cukrem , postupně přimícháme vanilkový pudink.
Hotové ještě horké obalujeme v cukrech.
Ještě horké vánoční pracny z formiček jemným klepnutím Vánoční pracny bez cukru podáváme nejen pro lidi s
U většiny receptů kde se uvádí vanilkový cukr, pravděpodobně si vanilkový lusk podélně rozkrojíme a ostrým nožem
Tatranky s kokosem umeleme, přidáme na vál k mouce troubě a ještě horké vyklopíme do mísy s moučkovým a vanilkovým
Mléko, cukr, vnitřek vanilkového lusku dáme ohřát a Vrch posypeme moučkovým cukrem a podáváme.
Z mouky, cukrů, tuku, kokosu a vejce vypracujeme těsto 170 stupňů, dorůžova (cca 14 minut, dle velikosti pracen