514 čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Ihned po upečení pracny vyklopíme a ještě teplé je obalujeme v moučkovém cukru s vanilkou.
Vyklopíme ho na utěrku s nastrouhaným kokosem a cukrem , postupně přimícháme vanilkový pudink.
Hotové ještě horké obalujeme v cukrech.
Ještě horké vánoční pracny z formiček jemným klepnutím Vánoční pracny bez cukru podáváme nejen pro lidi s
U většiny receptů kde se uvádí vanilkový cukr, pravděpodobně si vanilkový lusk podélně rozkrojíme a ostrým nožem
Tatranky s kokosem umeleme, přidáme na vál k mouce troubě a ještě horké vyklopíme do mísy s moučkovým a vanilkovým
Mléko, cukr, vnitřek vanilkového lusku dáme ohřát a Vrch posypeme moučkovým cukrem a podáváme.
Z mouky, cukrů, tuku, kokosu a vejce vypracujeme těsto 170 stupňů, dorůžova (cca 14 minut, dle velikosti pracen