1.4K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Cukroví ještě za tepla obalíme ve vanilkovém cukru (směsi vanilkového cukru a cukru moučky) a necháme
Mouku s moučkovým cukrem prosejeme na vál, přidáme při teplotě 175°C, ještě teplé důkladně obalujeme v cukru
Máslo utřeme s cukrem a přidáme žloutek, mouku a kůru Vanilkový lusk rozřízneme a nožem vyjmeme semínka,
Dejte do mísy cukr, vejce, žloutek, nastrouhaný zázvor Poté je obalte ve skořicovém cukru.
Máslo, Heru, vejce a cukry vyšleháme do pěny. Cukroví necháme vychladnout a buď k sobě slepíme dvě
Přidáme sůl, cukr a tuk.