★★
5.4K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Tuk nastrouháme do mouky, přidáme šlehačku a vypracujeme těsto. Těsto vyválíme na pomoučeném vále
Mouku si dáme do mísy, přidáme máslo, žloutky a víno a zpracujeme hladké těsto, necháme chvíli odpočinout
Tuk smícháme s moukou a přidáme smetanu. Poté těsto vyválíme na plát a vykrajujeme různé tvary.
Vše smícháme v hladké těsto, které necháme hodinu odpočinout. Rozválím na silnější placku, vykrájíme
Postup přípravy receptu Z mouky, másla a šlehačky zpracujeme těsto, jde to velmi dobře. Šlehačku doporučuji
Postup přípravy receptu Z mouky, másla a šlehačky zpracujeme těsto.Vyválíme plát 3-5 mm silný a vykrajujeme
Postup přípravy receptu Vypracujeme těsto, vyválíme a vykrajujeme různé tvary. Upečeme a ještě teplé
Postup přípravy receptu Zpracovat těsto, vykrájet tvary.Po upečení obalit v moučkovém cukru s vanilkou