Prémiový obsah
★★★
3.8K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Mouku si dáme do mísy, přidáme máslo, žloutky a víno a zpracujeme hladké těsto, necháme chvíli odpočinout
Na vále zaděláme těsto, rozválíme na sílu stébla a tvořítkem vykrajujeme drobné tvary. Pečeme v mírně
Na vále zaděláme těsto, rozválíme na sílu stébla a tvořítkem vykrajujeme drobné tvary. Pečeme v mírně
Ze surovin vypracujeme těsto a necháme hodinu odpočinout. Vyválíme placku asi 3 mm a vykrajujeme různé
Suroviny na těsto zpracujeme rukou a dáme na hodinu do lednice. Z těsta vyváleného asi na tl. 2,5 cm
Vínové cukroví pečeme v troubě vyhřáté na 180 °C, dokud Ještě teplé vínové cukroví obalujeme ve směsi cukru
, typického vánočního cukroví. neboli medvědí tlapy Jsou druhem vánočního cukroví
Je to tradiční německý chléb podávaný během vánočního MARZIPAN STOLLEN - JEMNÁ VÁNOČNÍ ŠTOLA Itálie Pandoro