Prémiový obsah
★★★
3.7K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Mouku si dáme do mísy, přidáme máslo, žloutky a víno a zpracujeme hladké těsto, necháme chvíli odpočinout
Na vále zaděláme těsto, rozválíme na sílu stébla a tvořítkem vykrajujeme drobné tvary. Pečeme v mírně
Na vále zaděláme těsto, rozválíme na sílu stébla a tvořítkem vykrajujeme drobné tvary. Pečeme v mírně
Ze surovin vypracujeme těsto a necháme hodinu odpočinout. Vyválíme placku asi 3 mm a vykrajujeme různé
Suroviny na těsto zpracujeme rukou a dáme na hodinu do lednice. Z těsta vyváleného asi na tl. 2,5 cm
Změklé máslo vyšleháme s cukrem do pěny. Vmícháme žloutek, vejce a vanilkový extrakt. Mouku prosejeme
Mouku prosejeme s cukrem na vál, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme hladké těsto, které necháme v
Je to tradiční německý chléb podávaný během vánočního MARZIPAN STOLLEN - JEMNÁ VÁNOČNÍ ŠTOLA Itálie Pandoro