Prémiový obsah
★★★
5.1K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Na vále zaděláme těsto, rozválíme na sílu stébla a tvořítkem vykrajujeme drobné tvary. Pečeme v mírně
Ze surovin vypracujeme těsto a necháme hodinu odpočinout. Vyválíme placku asi 3 mm a vykrajujeme různé
Mouku si dáme do mísy, přidáme máslo, žloutky a víno a zpracujeme hladké těsto, necháme chvíli odpočinout
Vše smícháme v hladké těsto, které necháme hodinu odpočinout. Rozválím na silnější placku, vykrájíme
Suroviny na těsto zpracujeme rukou a dáme na hodinu do lednice. Z těsta vyváleného asi na tl. 2,5 cm
Vykrájíme různé tvaru cukroví. Cukroví obalíme ve směsi vanilkového a moučkového cukru
Naporcované maso nasolíme a opepříme, orestujeme na troše oleje. Maso přesuneme do pekáčku a přidáme
Vínové cukroví pečeme v troubě vyhřáté na 180 °C, dokud Ještě teplé vínové cukroví obalujeme ve směsi cukru
Z mouky, změklého másla a vína vytvoříme těsto, které zabalíme do potravinové fólie a dáme odležet do
Z mouky, soli, změklého másla, žloutku a vína vypracujeme hladké těsto, které necháme půl hodiny odpočinout