Prémiový obsah
★★★
5.1K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Na vále zaděláme těsto, rozválíme na sílu stébla a tvořítkem vykrajujeme drobné tvary. Pečeme v mírně
Ze surovin vypracujeme těsto a necháme hodinu odpočinout. Vyválíme placku asi 3 mm a vykrajujeme různé
Mouku si dáme do mísy, přidáme máslo, žloutky a víno a zpracujeme hladké těsto, necháme chvíli odpočinout
Vše smícháme v hladké těsto, které necháme hodinu odpočinout. Rozválím na silnější placku, vykrájíme
Suroviny na těsto zpracujeme rukou a dáme na hodinu do lednice. Z těsta vyváleného asi na tl. 2,5 cm
Vykrájíme různé tvaru cukroví. Cukroví obalíme ve směsi vanilkového a moučkového cukru
Naporcované maso nasolíme a opepříme, orestujeme na troše oleje. Maso přesuneme do pekáčku a přidáme
Vínové cukroví pečeme v troubě vyhřáté na 180 °C, dokud Ještě teplé vínové cukroví obalujeme ve směsi cukru
Z mouky, změklého másla a vína vytvoříme těsto, které zabalíme do potravinové fólie a dáme odležet do
Z mouky, soli, změklého másla, žloutku a vína vypracujeme hladké těsto, které necháme půl hodiny odpočinout