Prémiový obsah
★★★
1.4K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
ztuhlou část kokosového mléka, šťávu z ½ citronu a třtinový cukr.
rozmačkáme a dáme na dno sklenice, do každé přidáme lžičku cukru
Cukr rozmícháme v 240 ml vody, promněte do ní snítku Cukrový sirup přelijeme do džbánu, přidáme citronovou
nebo případně můžete použít kupované, bez přidaného cukru Posypte kokosovou moukou místo cukru.
papírem a pečeme zhruba 10 minut, nebo dokud není cukroví Upečené vychlazené cukroví slepujeme marmeládou.
Kešu ořechy rovnoměrně rozmixujte tak, aby se vytvořila jemná moučka. Do nádoby přidejte rozmixované
Hotové ještě horké obalujeme v cukrech.
Dejte do mísy cukr, vejce, žloutek, nastrouhaný zázvor Poté je obalte ve skořicovém cukru.
V malé misce smícháme česnek, cukr, sůl a pepř a zbylý