Prémiový obsah
★★★
1.5K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
rozmačkáme a dáme na dno sklenice, do každé přidáme lžičku cukru
V míse ušleháme máslo s polovinou cukru do pěny. nasekanými jádry vlašských ořechů a zbytkem hnědého cukru
ztuhlou část kokosového mléka, šťávu z ½ citronu a třtinový cukr.
nebo případně můžete použít kupované, bez přidaného cukru Posypte kokosovou moukou místo cukru.
Cukr rozmícháme v 240 ml vody, promněte do ní snítku Cukrový sirup přelijeme do džbánu, přidáme citronovou
papírem a pečeme zhruba 10 minut, nebo dokud není cukroví Upečené vychlazené cukroví slepujeme marmeládou.
Kešu ořechy rovnoměrně rozmixujte tak, aby se vytvořila jemná moučka. Do nádoby přidejte rozmixované
Dejte do mísy cukr, vejce, žloutek, nastrouhaný zázvor Poté je obalte ve skořicovém cukru.
Hotové ještě horké obalujeme v cukrech.
V malé misce smícháme česnek, cukr, sůl a pepř a zbylý