Prémiový obsah
★★★
1.4K čtenářů
20 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Pomeranče rozkrojíme na půl a vydlabeme dužinu do misky. Zbavíme je pecek. Tvaroh vyšleháme s citronovou
Polovinu rozpuštěné čokolády nalijte do papírových košíčku Ihned posypte části košíčků nadrceným arašídy, části
ztuhnout a poté pomocí zdobícího sáčku stříkáme do košíčků
Dohromady smícháme polohrubou mouku, prášek do pečiva, cukr moučka, mléko, olej a vejce. Těsto důkladně
vykrájíme kolečka, které vmáčkneme do formiček na košíčky Hotový krém necháme vychladnout a poté plníme košíčky
Z mouky, moučkového cukru mletých ořechů a hery vypracujeme těsto, které necháme hodiny odpočinout v
Formičky na košíčky vymažeme tukem a vysypeme moukou Poté naplníme do vychlazených košíčků.
korpus umícháme těsto, které upečeme ve formičkách na košíčky náplň smícháme všechny ingredience a natvarujeme do košíčků