Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Rohlíčky vytvarujeme ručně a dáváme na plech vyložený Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi
Ty znovu vyválíme a vytvoříme rohlíček.
Formičky plníme bez vymazání půlkou světlého a půlkou Cukroví ještě teplé vyklepneme z formiček a obalujeme
Vtlačíme ho do máslem (nebo jiným tukem) vymazaných formiček Rohlíčky jsou měkké asi za dva dny.
Po upečení z formiček vypadává téměř samo. Konce rohlíčků můžete namočit do čokoládové polevy.
Kokosové rohlíčky z formiček opatrně vyklepneme a necháme Hotové kokosové rohlíčky necháme 3 - 4 dny odležet.
Dlaní uválíme rohlíčky, nebo je vtlačujeme do vymaštěných a hladkou moukou vysypaných formiček.
čokoládových vajíček budeme potřebovat silikonovou formičku Čokoládou vylité formičky dáme na 2 hodiny do mrazáku
Rohlíčky vyložte na pečicí papír a pečte v rozehřáté Upečené rohlíčky, ještě horké, obalte ve vanilkovém