842 čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
Zpracujeme si hladké těsto, kterým naplníme formičky Ještě teplé obalíme ve vanilkovém cukru.
Pak z něj tvarujeme rukama malé rohlíčky, které pokládáme Horké rohlíčky obalíme ve vanilkovém cukru do něhož
Rohlíčky z těsta vytvoří pomocí formičky na rohlíčky Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi
Do směsi přidejte jadérka vanilkového lusku a studené Upečené rohlíčky, ještě horké, obalte ve vanilkovém
Vypracujeme těsto a tvoříme z něj rohlíčky tak, že Díky tomu budou rohlíčky stejně velké.
Rohlíčky z těsta vytvoří pomocí formičky na rohlíčky Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi
, kterého nakrájíme na kousky, ze kterých tvoříme rohlíčky
Poté formujeme rohlíčky a dáváme na plech s peč. papírem
moučkového cukru a mletých ořevhů vytvoříme těsto na vanilkové Ihned po upečení vanilkové rohlíčky opatrně obalíme