787 čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
Zpracujeme si hladké těsto, kterým naplníme formičky Ještě teplé obalíme ve vanilkovém cukru.
Pak z něj tvarujeme rukama malé rohlíčky, které pokládáme Horké rohlíčky obalíme ve vanilkovém cukru do něhož
Rohlíčky z těsta vytvoří pomocí formičky na rohlíčky Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi
Do směsi přidejte jadérka vanilkového lusku a studené Upečené rohlíčky, ještě horké, obalte ve vanilkovém
Vypracujeme těsto a tvoříme z něj rohlíčky tak, že Díky tomu budou rohlíčky stejně velké.
Rohlíčky z těsta vytvoří pomocí formičky na rohlíčky Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi
Poté formujeme rohlíčky a dáváme na plech s peč. papírem
moučkového cukru a mletých ořevhů vytvoříme těsto na vanilkové Ihned po upečení vanilkové rohlíčky opatrně obalíme
, kterého nakrájíme na kousky, ze kterých tvoříme rohlíčky