Prémiový obsah
★★★
3.9K čtenářů
Vanilkové rohlíčky rozhodně nesmí chybět na míse s vánočním pečivem. vyzkoušejte hned několik druhů těst, ze kterých můžete tuto voňavou vánoční klasiku připravit.
1 h
Redakce Recepty.eu
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
Do směsi přidejte jadérka vanilkového lusku a studené Upečené rohlíčky, ještě horké, obalte ve vanilkovém
Tvoříme rohlíčky, které dáváme na plech vyložený pečícím lusku a obalujeme v něm teplé rohlíčky.
Z těsta vyválíme váleček, kterého tvarujeme rohlíčky Hotové rohlíčky obalujeme ve směsi vanilkového a moučkového
Vytvarujeme rohlíčky-pokud možno rychle, protože teplem Horké obalujeme v moučkovém cukru smíchaném s vanilkovým
Pak z něj tvarujeme rukama malé rohlíčky, které pokládáme Horké rohlíčky obalíme ve vanilkovém cukru do něhož
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
Mouku prosijeme s moučkovým a vanilkovým cukrem na Upropracujeme, rozdělíme na malé dílky a vytvarujeme rohlíčky
ze kterého odkrajujeme válečky menší a tvarujeme rohlíčky Horké rohlíčky pak můžeme opatrně obalovat ve vanilkovém
Pak po kouskách odebírejte z těsta a tvarujte rohlíčky Horké rohlíčky obalujte ve směsi obou cukrů.