Prémiový obsah
★★★
4.1K čtenářů
Vanilkové rohlíčky rozhodně nesmí chybět na míse s vánočním pečivem. vyzkoušejte hned několik druhů těst, ze kterých můžete tuto voňavou vánoční klasiku připravit.
1 h
Redakce Recepty.eu
Špínu od hlíny, rostlin, popele nebo inkousu z rukou dokonale odstraníme rozmačkáním nedozrálého rajského jablka.
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
Do směsi přidejte jadérka vanilkového lusku a studené Upečené rohlíčky, ještě horké, obalte ve vanilkovém
Mouku, žloutky, pudinkový prášek, vanilkový cukr, drcené z plechu a obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového
Pak z něj tvarujeme rukama malé rohlíčky, které pokládáme Horké rohlíčky obalíme ve vanilkovém cukru do něhož
Z těsta vyválíme váleček, kterého tvarujeme rohlíčky Hotové rohlíčky obalujeme ve směsi vanilkového a moučkového
Tvoříme rohlíčky, které dáváme na plech vyložený pečícím lusku a obalujeme v něm teplé rohlíčky.
nich si potom uděláme válečky a stočíme do tvaru rohlíčků Pečeme dorůžova a obalíme ve směsi moučkového cukru a vanilkového
zpracujeme a prosátou moukou, moučkovým cukrem i vanilkovým Ještě horké rohlíčky poté obalujeme v moučkovým a vanilkovém
Pečeme na pečícím papíru, dokud nejsou rohlíčky lehce Teplé rohlíčky obalíme v moučkovém cukru.
Vytvarujeme rohlíčky-pokud možno rychle, protože teplem Horké obalujeme v moučkovém cukru smíchaném s vanilkovým