Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Máslo spojíme s moukou, cukrem a mletými mandlemi. Horké rohlíčky pak můžeme opatrně obalovat ve vanilkovém
Mouku, žloutky, pudinkový prášek, vanilkový cukr, drcené mandle, mandlové aroma a změklý tuk zpracujeme na
Do směsi přidejte jadérka vanilkového lusku a studené Upečené rohlíčky, ještě horké, obalte ve vanilkovém
Vypracujeme těsto a tvoříme z něj rohlíčky tak, že Díky tomu budou rohlíčky stejně velké.
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
, kterého nakrájíme na kousky, ze kterých tvoříme rohlíčky
moučkového cukru a mletých ořevhů vytvoříme těsto na vanilkové Ihned po upečení vanilkové rohlíčky opatrně obalíme
Tvoříme rohlíčky, které dáváme na plech vyložený pečícím lusku a obalujeme v něm teplé rohlíčky.
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
Přidáme změklé máslo nakrájené na kousky, strouhané mandle Upropracujeme, rozdělíme na malé dílky a vytvarujeme rohlíčky
Pak po kouskách odebírejte z těsta a tvarujte rohlíčky Horké rohlíčky obalujte ve směsi obou cukrů.