Prémiový obsah
★★★
2K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Tím vznikne mašlička. Všechny mašličky naskládáme na plech vyložený pečícím
Česnek nasekáme a orestujeme na másle, přidáme bazalku, oříšek, trošku vody a podusíme. Poté přidáme
čtverečky, ořízneme okraje, ze kterých vytvoříme mašličky S odkrojené části vytvoříme mašličku a přitiskneme
Podle návodu uvaříme italské těstoviny (mašličky, Mašličky jako od Itala zalijeme dokončenou omáčkou
Ze surovin vypracujeme těst a nehcáme ho v chladu odpočinout. Z těsta tvoříme rohlíčky, které klademe
Do přeseté mouky dáme cukr, rozdrobené droždí, rozpuštěný tuk, žloutky, sůl a vlažné mléko. Vypracujeme
Vše smícháme dohromady a propracujeme těsto. S těsta vytvoříme kuličky, které můžeme ozdobit višní, hrozinkou
Oloupeme půlku cibule, nakrájíme na měsíčky. Papriku očistíme, omyjeme a nakrájíme na proužky. Rajčatům