Prémiový obsah
★★★
1.2K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
kterého odtrháváme malé kousky, které tvarujeme do rohlíčků vymažeme pouze první plech potom už nemažeme a dáváme rohlíčky
Upečené sádlové rohlíčky ještě teplé obalujeme v moučkovém Sádlové rohlíčky necháme uležet a můžeme jíst.
Naplňte je šunkovou hmotou a stočte do tvaru rohlíčků Rohlíčky klaďte na plech pokrytý pečicím papírem, na
Rohlíčky vyložte na pečicí papír a pečte v rozehřáté Upečené rohlíčky, ještě horké, obalte ve vanilkovém
stjeně kousky a ty pomocí formičky přetvoříme na rohlíčky Po vychladnutí namočíme vždy polovinu rohlíčku v čokoládě
vzniklých osmin dáme náplň a směrem dovnitř zarolujeme rohlíček Upečené rohlíčky pocukrujeme nebo přímo obalíme v moučkovém
odkrajujeme těsto, válíme z něj válečky a tvoříme rohlíčky Rohlíčky klademe na plech a poté pečeme zhruba 10 minut