Prémiový obsah
★★★
199 čtenářů
1 h
kucharkalibuska
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Těsto rozválíme na plát silný asi 4-5 mm a vykrájíme hvězdy Než čokoláda ztuhne, ozdobíme hvězdy oříškem dle chuti
spojte jako na videu — toto budou jednotlivé cípy vaší hvězdy Hotovou hvězdu nechte v teple asi hodinu-hodinu a půl
pocukrovaném vále na sílu asi půl centimetru a vykrájíme hvězdy Hvězdy ještě celé potřeme schovaným sněhem a dáme péct
Hvězdy pokryjeme tenkou vrstvou zbylých bílků s cukrem Skořicové hvězdy patří v Německu k typickému vánočnímu
Takto stočte celou hvězdu. Hvězdu nechte 30 minut kynout, pak ji potřete rozšlehaným
Prošlehejte prvních sedm ingrediencí a postupně přilévejte mléko tak, aby těsto pomalu stékalo z vařečky
Listové těsto rozválíme na plát do platu obdélníku. Potřeme rozpuštěným máslem, posypeme cukrem a skořicí
Mouku prosejeme s práškem do pečiva, přidáme cukr, skořici a špetku soli. Vmícháme měkké máslo a mléko
Lisotvé těsto potřeme směsí cukru a skočice. Přiklopíme druhou částí a nakrájíme na tyčinky. Poté stočíme
Smetanu rozmícháme s vejci, máslem a špetkou soli. Přidáme mouku a vypracujeme těsto. Na vále těsto rozválíme