1K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Smícháme marcipán, cukry, bílek, mandle, mouku, kypřící těsta poté tvoříme malé kuličky, které obalíme v mandlích
Žloutky utřeme se škvarky, přidáme obě mouky, droždí, mléko, sůl a vše důkladně promícháme. Necháme 1
Droždí smícháme s mlékem a necháme vykynout. V míse smícháme mouku s tukem, žloutky, smetanou, solí a
Na vále smícháme umleté škvarky s moukou, cukrem a vejcem. Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu a přidáme
Z vlažného mléka, cukru a droždí necháme vzejít kvásek. V míse smícháme mouku se solí, přidáme škvarky
Ze surovin na těsto vytvoříme hladké, vláčné a dobře promíchané těsto, které upečeme. Suroviny na polevu
Z trochy vlažného mléka, cukru a droždí připravíme kvásek, který necháme na teplém místě vzejít. Do mísy
Škvarky pomeleme na masovém strojku spolu s česnekem (množství dle chuti). Sladkokyselé okurky nastrouháme
Droždí promícháme s trochou cukru a mlékem. Zaděláme na kvásek a necháme ho 15 minut odležet. Na posypaném
Mouku smícháme se škvarky. Přidáme brambory, smetanu, vejce a droždí. Osolíme a opepříme. Vypracujeme