Prémiový obsah
★★★
4.1K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Smetanu dáme do hrnce, přidáme čokoládu a rozlámané tyčinky vaříme. Pot odstavíme a necháme trošku vychladnout
V rendlíku svaříme smetanu. Přidáme nalámané čokoládové tyčinky a za stálého míchání necháme rozpustit
Z medu a kokosu vytvoříme hmoty, z které vytvarujeme kuličky. Rozpuštěnou čokoládu smícháme s olejem
Každý kaštan nařízneme na jedné straně do kříže, aby Hotové kaštany vyloupeme, osolíme a jíme horké.
Každý kaštan nařízneme na jedné straně do kříže, aby Hotové kaštany vyloupeme, osolíme a jíme horké.
Do vriaceho mlieka vsypeme orechy a cukor a povaríme do zhustnutia. Necháme vychladnúť, potom z hmoty
Žloutky utřeme s cukry, přidáme vodu, olej, mouku s práškem a nakonec sníh a nastrouhanou čokoládu nahrubo
vylejeme do hrnce a přidáme čokoládu a nalámané tyčinky ledových kaštanů.