Prémiový obsah
★★★
1.9K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Oloupané batáty nakrájíme na plátky. Pomocí vykrajovátek vykrajujeme chipsy. Osušené chipsy poprášíme
Hotové marcipánové brambůrky uchováváme v chladnu.
Brambory si omyjeme a uvaříme ve slupce. Chřest oloupeme a odkrojíme případné dřevnaté části. Brambory
Příprava těsta: Oddělíme žloutky od bílků. Žloutky vymícháme s cukrem a přidáme cukr a mouku s práškem
Brambory oloupejte. Olivový olej zahřejte v prostorné pánvi a brambory do ní urovnejte vedle sebe, vložte
Brambory pořádně omyjeme, ale neloupeme. Poté nakrájíme na měsíčky a dáme plech vyložený pečícím papírem
Z ingrediencí vypracujeme těsto, které necháme 20 minut odpočnout v lednici. Piškoty slepíme krémem a
Syrové brambory oloupeme, nakrájíme je na půlcentimetrové plátky a jemně posolíme. Obalíme je nejdříve
Droždí smícháme se lžičkou cukru a polovinou vlažného mléka. Dobře rozmícháme, přidáme ještě 2 lžíce
Rozinky zalijte koňakem a nechte odležet. Cibuli a česnek oloupejte a nakrájejte nahrubo. V pánvi rozehřejte
Smícháme sypké ingredinece s máslem a vejcem. Vypracujeme rukama hladké těsto, ze kterého vyválíme hada