Prémiový obsah
★★★
1.9K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Syrové brambory oloupeme, nakrájíme je na půlcentimetrové plátky a jemně posolíme. Obalíme je nejdříve
Brambory oloupejte. Olivový olej zahřejte v prostorné pánvi a brambory do ní urovnejte vedle sebe, vložte
Příprava těsta: Oddělíme žloutky od bílků. Žloutky vymícháme s cukrem a přidáme cukr a mouku s práškem
Hotové marcipánové brambůrky uchováváme v chladnu.
Brambory si omyjeme a uvaříme ve slupce. Chřest oloupeme a odkrojíme případné dřevnaté části. Brambory
Brambory pořádně omyjeme, ale neloupeme. Poté nakrájíme na měsíčky a dáme plech vyložený pečícím papírem
Z ingrediencí vypracujeme těsto, které necháme 20 minut odpočnout v lednici. Piškoty slepíme krémem a
Oloupané batáty nakrájíme na plátky. Pomocí vykrajovátek vykrajujeme chipsy. Osušené chipsy poprášíme
Vybereme drobné brambůrky, které očistíme a dáme do Mezitím rozpustíme na pekáči máslo, přidáme scezené brambůrky
Pečící mísu si vymažeme máslem s prolisovaným česnekem, brambory si omyjeme a nakrájíme na plátky, které
Brambory pod tekoucí vodou dobře opereme a v osolené vodě předvaříme do poloměkka. Pak je scedíme, propláchneme