Prémiový obsah
★★★
1.8K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Z těsta vyválíme plát a vykrajujeme z něj hvězdičky Vychladlé hvězdičky slepujeme krémem a můžeme je potřít
pomoučeném vále na plát silný asi 3 mm, vykrojíme hvězdičky Cukroví necháme vychladnout, do středu každé hvězdičky
Vyválíme ho na plát tenký asi 4 mm, vykrájíme hvězdičky Vychladlé hvězdičky slepujeme po dvou k sobě marmeládou
A nakonec už jen vykrajujeme hvězdičky. V polovině vykrájíme malé kolečka nebo hvězdičky uprostřed
Těsto vyválíme a vykrajujeme hvězdičky, které klademe Vánoční hvězdičky podáváme jako chutné sváteční cukroví
pomoučněné pracovní ploše a vykrájíme stejné množství hvězdiček Sušenky necháme vychladnout, vždy 3 hvězdičky o různé