Prémiový obsah
★★★
98 čtenářů
2 h
kucharkalibuska
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Těsto vyválejte na plát a vykrajujte hvězdičky. Plné hvězdičky pomažte Lineckou směsí Hamé a přiklopte
Rukama zpracujeme těsto. Stejný postup opakujeme i u tmavého těsta.
Vytvoříme těsto, které necháme v ledničce odpočinout hvězdičky - vždy od největší k nejmenší.
Smícháme všechny suroviny a vypracujeme hladké těsto Těsto vyválíme na placku a vykrajujeme hvězdičky, které
žloutek a vanilkový cukr a rychle zpracujeme v hladké těsto Před dalším použitím necháme těsto v chladnu nejméně
žloutky přidáme do sypké směsi a vypracujeme hladké těsto Vyválíme ho na plát tenký asi 4 mm, vykrájíme hvězdičky
Z těsta vyválíme plát a vykrajujeme z něj hvězdičky Vychladlé hvězdičky slepujeme krémem a můžeme je potřít
Potom těsto rozválíme na lehce pomoučeném vále na plát silný asi 3 mm, vykrojíme hvězdičky a pečeme je asi
Vypracujeme hladké těsto, které dáme alespoň na 2 hodiny Z těsta vyválíme tenkou placku a vykrajujeme hvězdičky