Prémiový obsah
★★★
145 čtenářů
2 h
kucharkalibuska
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Těsto vyválejte na plát a vykrajujte hvězdičky. Plné hvězdičky pomažte Lineckou směsí Hamé a přiklopte
Vytvoříme těsto, které necháme v ledničce odpočinout hvězdičky - vždy od největší k nejmenší.
Rukama zpracujeme těsto. Stejný postup opakujeme i u tmavého těsta.
Smícháme všechny suroviny a vypracujeme hladké těsto Těsto vyválíme na placku a vykrajujeme hvězdičky, které
žloutek a vanilkový cukr a rychle zpracujeme v hladké těsto Před dalším použitím necháme těsto v chladnu nejméně
Z těsta vyválíme plát a vykrajujeme z něj hvězdičky Vychladlé hvězdičky slepujeme krémem a můžeme je potřít
Potom těsto rozválíme na lehce pomoučeném vále na plát silný asi 3 mm, vykrojíme hvězdičky a pečeme je asi
žloutky přidáme do sypké směsi a vypracujeme hladké těsto Vyválíme ho na plát tenký asi 4 mm, vykrájíme hvězdičky
Vypracujeme hladké těsto, které dáme alespoň na 2 hodiny Z těsta vyválíme tenkou placku a vykrajujeme hvězdičky