Prémiový obsah
★★★
549 čtenářů
1 h
nikolka
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Do mísy prosejeme mouku, přidáme máslo, cukr, žloutky smíchané se solí a zpracujeme na těsto. Do těsta
Všechny ingredience smícháme a vymíchamé hladké těsto. Hotové těsto zabalíme do folie a necháme pár hod
Poté vyválíme a vykrajujeme srdíčka.
Z cukru, mouky, tuku, kakaa, skořice a mletých ořechů zpracujeme těsto, které necháme odpočinout přes
Žloutky utřeme s cukrem a máslem do pěny. Přidáme ořechy, kakao, mléko a mouku smíchanou s práškem do
rozválíme na plát silný cca 2-3 mm a vykrajujeme srdíčka
rozválíme na plát o síle asi 2 mm avykrajujeme z něj srdíčka Upečené srdíčka sundáme opatrně z plechu a po vychladnutí
Z připraveného těsto vyválíme plát a vykrajujeme srdíčka cukrářského sáčku nastříkáme pistáciový krém na hotové srdíčko
Srdíčka necháme vychladnout a slepujeme krémem. Polevou poléváme srdíčka a necháme ztuhnout.