Prémiový obsah
★★★
582 čtenářů
1 h
nikolka
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Do mísy prosejeme mouku, přidáme máslo, cukr, žloutky smíchané se solí a zpracujeme na těsto. Do těsta
Všechny ingredience smícháme a vymíchamé hladké těsto. Hotové těsto zabalíme do folie a necháme pár hod
Poté vyválíme a vykrajujeme srdíčka.
Z cukru, mouky, tuku, kakaa, skořice a mletých ořechů zpracujeme těsto, které necháme odpočinout přes
Žloutky utřeme s cukrem a máslem do pěny. Přidáme ořechy, kakao, mléko a mouku smíchanou s práškem do
rozválíme na plát silný cca 2-3 mm a vykrajujeme srdíčka
rozválíme na plát o síle asi 2 mm avykrajujeme z něj srdíčka Upečené srdíčka sundáme opatrně z plechu a po vychladnutí
Z připraveného těsto vyválíme plát a vykrajujeme srdíčka cukrářského sáčku nastříkáme pistáciový krém na hotové srdíčko
Srdíčka necháme vychladnout a slepujeme krémem. Polevou poléváme srdíčka a necháme ztuhnout.