Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Smíchejte mouku a cukry, lískové ořechy, prášek do pečiva, vejce a máslo. Vypracujte hladké těsto, které
Všechny ingredience smícháme a vymíchamé hladké těsto. Hotové těsto zabalíme do folie a necháme pár hod
Z mouky, cukru, žloutků, másla, ořechů a kakaa vytvoříme hladké těsto, které necháme uležet v lednici
Máslo pokojové teploty dáme do mísy. Přidáme cukr, vejce, kůru z citrónu a mouku. Rukama vypracujeme
Z cukru, mouky, tuku, kakaa, skořice a mletých ořechů zpracujeme těsto, které necháme odpočinout přes
Žloutky utřeme s cukrem a máslem do pěny. Přidáme ořechy, kakao, mléko a mouku smíchanou s práškem do
Vychladlé skořicové tolárky potřeme skořicovou polevou Skořicové tolárky necháme ztuhnout a můžeme podávat
Dáme si předehrát troubu na 180 °C. V míse smícháme cukr a vajíčka. Přidáme všechny zbylé ingredience
Na krém uvaříme z mléka a prášku pudink. P o vychladnutí zašleháme máslo s cukrem. Poté vyšleháme vejce
Mouku smícháme s cukrem. Přidáme kakao a citronovou kůru. Poté přidáme zbytek surovin a vypracujeme hladké