Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Smíchejte mouku a cukry, lískové ořechy, prášek do pečiva, vejce a máslo. Vypracujte hladké těsto, které
Do mísy prosejeme mouku, přidáme máslo, cukr, žloutky smíchané se solí a zpracujeme na těsto. Do těsta
Příprava korpusu: Troubu si předehřejte na 170 stupňů, dno dortové formy vyložte pečícím papírem. Korpus
Vychladlé skořicové tolárky potřeme skořicovou polevou Skořicové tolárky necháme ztuhnout a můžeme podávat
Do mísy dáme mouku, kakao, máslo, cukr a sůl a vytvoříme drobenku. Pak postupně po troškách přimícháme