Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Do mísy prosejeme mouku, přidáme máslo, cukr, žloutky smíchané se solí a zpracujeme na těsto. Do těsta
Máslo pokojové teploty dáme do mísy. Přidáme cukr, vejce, kůru z citrónu a mouku. Rukama vypracujeme
Ztužený tuk rozpustíme ve vodní lázni, přidáme kondenzované mléko, moučkový a vanilkový cukr a pudinkový
Vejce ušleháme společně s cukrem a postupně přidáme ostatní suroviny. Těsto nalijeme na vymaštěný plech
Z mouky, prášku do pečiva, cukru, soli, vejce a tuku vypracujeme hladké těsto a necháme je asi hodinu
Tuk rozpustíme nad parou, přidáme ostatní suroviny a šleháme do zhoustnutí. Do vychladlého krému přidáme
Mandle opražíme na pánvi a dáme bokem. Smícháme cukr, perníkové koření a suroviny na krém a vypracujeme
Tuk rozpustíme nad parou, přidáme ostatní suroviny a šleháme do zhoustnutí. Do půlky vychladlého krému
Z korpusu si vykrájíme kolečka, potřeme nugátem. Šlehačku ušleháme se ztužovačem a cukrem, nastříkáme
Z mouky, kakaa, cukrů, vejce a másla vymícháme hladké těsto. Vyválíme, vykrájíme kolečka a dáme na plech