Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Máslo pokojové teploty dáme do mísy. Přidáme cukr, vejce, kůru z citrónu a mouku. Rukama vypracujeme
Do mísy prosejeme mouku, přidáme máslo, cukr, žloutky smíchané se solí a zpracujeme na těsto. Do těsta
Z korpusu si vykrájíme kolečka, potřeme nugátem. Šlehačku ušleháme se ztužovačem a cukrem, nastříkáme
Z mouky, kakaa, cukrů, vejce a másla vymícháme hladké těsto. Vyválíme, vykrájíme kolečka a dáme na plech
Tuk rozpustíme nad parou, přidáme ostatní suroviny a šleháme do zhoustnutí. Do vychladlého krému přidáme
Mandle opražíme na pánvi a dáme bokem. Smícháme cukr, perníkové koření a suroviny na krém a vypracujeme
Ztužený tuk rozpustíme ve vodní lázni, přidáme kondenzované mléko, moučkový a vanilkový cukr a pudinkový
Vejce ušleháme společně s cukrem a postupně přidáme ostatní suroviny. Těsto nalijeme na vymaštěný plech
Tuk rozpustíme nad parou, přidáme ostatní suroviny a šleháme do zhoustnutí. Do půlky vychladlého krému
Z mouky, prášku do pečiva, cukru, soli, vejce a tuku vypracujeme hladké těsto a necháme je asi hodinu