Prémiový obsah
★★★
1.6K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Ořechy, cukr a bílky spolu smícháme. nugátové bonbony Nakonec přidáme nugátovou pomazánku a tvarujeme kuličky
Směs necháme ztuhnout a poté z ní tvarujeme kuličky Obalené kuličky dáme do papírových košíčků a uložíme
Rozpusťte nugátovou hmotu a slepte k sobě vždy dvě
Z mouky, kakaa, cukrů, vejce a másla vymícháme hladké těsto. Vyválíme, vykrájíme kolečka a dáme na plech
Tuk rozpustíme nad parou, přidáme ostatní suroviny a šleháme do zhoustnutí. Do vychladlého krému přidáme
Z korpusu si vykrájíme kolečka, potřeme nugátem. Šlehačku ušleháme se ztužovačem a cukrem, nastříkáme
Tuk rozpustíme nad parou, přidáme ostatní suroviny a šleháme do zhoustnutí. Do půlky vychladlého krému
Ztužený tuk rozpustíme ve vodní lázni, přidáme kondenzované mléko, moučkový a vanilkový cukr a pudinkový
Vejce ušleháme společně s cukrem a postupně přidáme ostatní suroviny. Těsto nalijeme na vymaštěný plech
Z mouky, prášku do pečiva, cukru, soli, vejce a tuku vypracujeme hladké těsto a necháme je asi hodinu