Prémiový obsah
★★★
1.8K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
Do mísy prosejeme mouku, přidáme máslo, cukr, žloutky smíchané se solí a zpracujeme na těsto. Do těsta
V míse smícháme mleté mandle s cukrem, přidáme med a víno a vypracujeme tužší hmotu, z ní tvarujeme menší
Smíchejte mouku a cukry, lískové ořechy, prášek do pečiva, vejce a máslo. Vypracujte hladké těsto, které
Vypracujeme marcipánové těsto. Hotové marcipánové brambůrky uchováváme v chladnu.
Nakrájejte marc. hmotu a postupně ji v mise smíchejte s máslem, krupicovým cukrem, vanikovým cukrem a
Máslo pokojové teploty dáme do mísy. Přidáme cukr, vejce, kůru z citrónu a mouku. Rukama vypracujeme
Vejce rozdělíme zvlášť na žloutky a zvlášť na bílky. Měkké máslo a marcipán utřeme do pěny. Po jednom
Máslo vyšlehejte s cukrem, vmíchejte vejce jedno po druhém. Poté krátce promíchejte tvaroh a mléko. Poté
Vypracujeme marcipánové těsto. Hotové marcipánové brambůrky uchováváme v chladnu.