Prémiový obsah
★★★
2.5K čtenářů
Vůně a chuť arašídového másla je typicky americká, ale i u nás už pomalu domácní. Možná si tak rychle nezvykneme na jeho použití ve slaných sendvičích, ale v dezertech i těch nepečených, je mimořádně příjemné.
20 m
Redakce Recepty.eu
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Nejprve připravíme těsto, tak že vyšleháme žloutky s cukrem a postupně přidáme mouku, prosetou s práškem
odkrytou pečeme při mírné teplotě další hodinu. 3 Během pečení
Pokud pečete zázvorky, případně vánoční štólu, tak VÁNOČNÍ RAFAELO KULIČKY 5.
Rybu očistíme a vykucháme. Celou rybu podélně nařízneme, osolíme, opepříme a potřeme máslem. Celou rybu
Cukr, sušenky, máslo, rum a kakao smícháme. Z těsta tvoříme kuličky, které obalujeme v mletých oříšcích
Jehněčí maso nasolíme a posypeme nasekaným tymiánem, opepříme a zalijeme vínem. Necháme přes noc naložit
vykuchaného a očištěného kapra rozevřeme, dobře prosolíme, posypeme kořením na ryby a dovnitř vložíme
Pokud pečete zázvorky, případně vánoční štólu, tak VÁNOČNÍ RAFAELO KULIČKY 5.
Husu omyjeme, osušíme, párátky a provázkem svážeme a dáme do pekáčku. Osolíme, opepříme a okmínujeme.
sváteční chuťovky nebo jedlé dekorace, a to zcela bez pečení VÁNOČNÍ ČOKOLÁDOVÉ TRUFFLES Vánoční cukroví je nejenom