Prémiový obsah
★★★★
6.9K čtenářů
1 h 30 m
Redakce Recepty.eu
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Z mouky, kypřícího prášku, cukrů, vajec, rozpuštěného másla, tvarohu, rumu, rozinek, ovoce a ořechů vypracujeme
Cukr, vejce a tuk společně utřeme, přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva a vlijeme mléko. Vše důkladně
Mouku vsypte na vála a udělejte ďůlek, do ní dejte mléko a promíchejte droždí s trochou cukru. Nechte
Štoly pečte v troubě vyhřáté na 165 °C asi 50 minut Pak štóly hustě posypte vrstvou moučkového cukru.
Zbytek másla necháme na potření upečené štoly. Štolu vložíme do trouby vyhřáté na 180 °C a pečeme
Z mouky, kypřícího prášku, cukrů, vajec, rozpuštěného másla, tvarohu, rumu, rozinek, ovoce a ořechů vypracujeme
papírem a hliníkovou fólií, která zabrání, aby se štola Poté vložte připravenou štolu na plech a pečte 40 minut