Prémiový obsah
★★★
1.6K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Aby sůl ve slánce netvrdla, přidejte do slánky několik zrnek rýře nebo suchého hrášku.
Z mléka, pudinku a vanilkového cukru uvaříme hustý pudink, který za stálého míchání vychladíme. Potom
Zeleninu si nakrájíme na kolečka. Všechno ostatní svaříme na lák a necháme mírně vychladnout. Okurky
V míse smícháme sypké suroviny a poté přidáme vejce vyšlehané s rumem a máslo. Vymícháme hladké těsto
Houby očistíme a nakrájíme na plátky. Na másle orestujeme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme pokrájené
Ve vodní rozpustíme čokoládu s olejem. Směs vychladíme a přidáme do ní koňakové aroma. Strouhané mandle
Bagetku dáme na alobal a jakobychom ji krájeli šikmo na plátky, ale nedokrojíme. Vzniknou nám kapsičky
Očištěné maso prudce opečeme na oleji ze všech stran. Přesuneme do pekáčku, podlijeme vývarem a asi 1
ROZMARÝN Chuť- intenzivně aromatická, lehce pryskyřičná. Hodí se- k hovězímu, jehněčímu a drůbežímu masu
Do kůry z pomeranče napícháme hřebíček a dáme do hrnce. Poté zalijeme vínem, přidáme ještě citronovou
Smícháme ingredience a vypracujeme těsto. Necháme uležet v lednici a poté vyválíme na plát. Vykrajujeme
Všechny suroviny smícháme v míse a vytvoříme hladké těsto. Těsto vyválíme na plát a vykrajujeme kolečka